Весели празници!

CHATEAU COPSA ADVENT CALENDAR

Безплатна и сигурна доставка

Безплатна и бърза доставка до офис на Спиди, за да може да започвате отброяването до Коледа.

Купуваш веднъж-ползваш винаги

Първият път зареждането е от нас, а след това може да го ползвате за цялата си винена колекция от малки бутилки 0,25ml

Ръчно изработен дървен стелаж

Нашето дръвче е изработено ръчно и от висококачествен дървен материал, за да може да издържи дълго време.

CHATEAU COPSA ADVENT CALENDAR

-24 изненади за всеки ден-

За тази коледа сме приготвили ръчно изработено, коледно дръвче, което да зарадва вас и вашите близки!  С нашия нестандартен Адвент Календар ще отброявате дните до Коледа с 24 бутилки вино-изненада за всеки ден. 
Коледа е любим празник на всички от винарна Шато Копса и с много любов създадохме този винен календар. През целия декември можете да се радвате на коледно настроение и всеки ден да опитвате една от нашите малки бутилки бутиково вино. 

ADvent calendar

с безплатна доставка до офис на Спиди
199
159лв
  • Дървен стелаж с 24 отвора за бутилки
  • 24 бутилки Зейла 250мл.
  • Размер на стелажа:62х42см
sale

Шато Копса Ви пожелава Весела Коледа!!!

НАШИТЕ ВИНА

Всеки грозд за направата на нашите вина се откъсва на ръка в ранните утринни часове на деня. Плодът се събира в дървени касетки за да се предотвртаи смачкването му. Селектирането на гроздето става още на лозето – премахват се загнилите зърна, изсъхнали листа и твърди стебла.

Не повече от 30 минути делят току-що откъснатия и избран грозд от лозята до винарната, което гарантира свежестта и непроменените качествени характеристики на суровината за нашето вино.

Винарска изба Копса е разположена в подножието на Същинска Средна гора, където имаме естествени планински климатични условия, улесняващи процеса на охлаждане на гроздето преди преработка, както и допринася за самия процес на ферментация.

 

Капацитетът на избата е 320 000 литра в съдове от неръждаема стомана, с възможност за температурен контрол. За протичане на процеса на ябълчно-млечна кисела ферментация при вината, които я изискват, както и за съзряването на вината, използваме френски и американски барици, с различна степен на изпичане.

Всички лабораторни изследвания се провеждат в собствена лаборатория на избата ни от нашия енолог Мадлен Кузманова.

Бутилиращата линия е внос от Италия и предоставя опцията на затватяне на вината ни с винтова капачка за свежите бели и розе вина, и затваряне с корк за вината, които ще отлежават в бутилка.

Подарете си винен календар от Шато Копса

Days
Hours
Minutes
Seconds